Børnehulen Dittes Private Pasningsordning

I skal huske...

Skiftetøj:
Undertøj, bukser, strømper, bluser - tilpasset årstiden - ligger fast hos mig, så jeg kan skifte tøj på barnet, hvis det bliver nødvendigt.

Husk lige selv at holde øje med, om det skiftetøj der ligger her, evt. skal skiftes ud (størrelses mæssigt) hvis det har ligget her lidt længe.

Fodtøj tilpasset årstiden.
Om forår/sommer kan vi godt have brug for både alm. kondisko, sandaler og gummistøvler, da vejret kan slå om fra køligt regnvejr om formiddagen til lummert tørvejr om eftermiddagen.

Vinter:
Flyverdragt, god hue, vanter/luffer der kan tåle at blive våde, samt fodtøj som kan klare sne, sjap og vådt græs.

Derudover en god sovedragt/trøje, en hue til at sove i, og vanter til at holde hænderne varme, samt ekstra tykke strømper til at holde fødderne varme i barnevognen.

Sommer:
Let tøj. Evt. en langærmet bluse til at have på i solen. Solhat. Sandaler.

På de meget varme dage plasker vi måske med vand, så gerne et par badebukser eller ekstra skiftetøj + håndklæde til disse dage.
Men vi må ikke glemme at det også regner om sommeren, så husk også regntøj og gummistøvler - til når vi skal ud og hoppe "regnpytter".

Forår og efterår:
Disse årstider kan være meget lumske. Her er det godt med overgangstøj og regntøj. Hellere være sikker. Det er ærgeligt at hele gruppen skal blive inde, fordi der er en som ikke har det rigtige udetøj med.

Bleer: 
Der er bleer med i prisen.

Solcreme:
Jeg køber solcreme hvert år til hele gruppen.
En faktor 30 Kids fra Matas (eller noget tilsvarende) Blot den er helt fri for parfume, parabener og farvestoffer.
Jeg smører ind når vi går ud om formiddagen, og løbende i løbet af dagen.
Hvis man har et barn med sart hud, eller har ønsker om en bestemt solcreme, så medbringer I bare den.

Sovekrybber:
Jeg har sovekrybber til alle børnene. Jeg har også dyner og godkendte seler. Om vinteren har jeg varme soveposer i krybberne.

 

Børnehulen Dittes Private Pasningsordning | Kværkeby Stationsvej 18, 4100 Ringsted - Danmark | Tlf.: 26 25 36 84 | ditteskriver@yahoo.dk