...... en god og alsidig kost.
Jeg går ind for at børn får en velafbalanceret og varieret kost.
De skal smage lidt på forskellige ting, og alt er tilpasset deres alder og behov.
Så vidt det er muligt, laver vi varm mad en gang om ugen. De børn der kan, får lov til at være "køkkenhjælpere" og med til at lave noget af maden.
Vi bager også. Det kan være boller eller brød.
Til Jul laver vi måske vanillekranse eller småkager.
Har man krav til specialkost, medbringes dette selv.
Jeg tager naturligvis hensyn til overfølsomhed og allergier.
Vi spiser morgenmad frem til kl. 07.30
En lille formiddags-snack kl. ca. 08.30/09.00
Frokost kl. 10.30
Eftermiddagsfrugt kl. 14.30/15.00 (afhængig af hvor længe børnene sover)
Vi drikker vand til alle måltider og dagen igennem.
Til fødselsdage og særlige lejligheder kan vi godt tage et stykke kage og et glas saftevand.